Het Sein Open

Zoals jullie de afgelopen jaren van ons gewend zijn geweest, worden de categorieën minimaal 6 & minimaal 11 gespeeld. Dit jaar hebben geven we een nieuwe dimensie aan ons toernooi, namelijk het onderdeel minimaal 14. Wij denken dat we door middel van deze extra categorie meer mensen aan het toernooi kunnen laten deelnemen, waardoor – uiteraard – het toernooi nóg gezelliger en aantrekkelijker wordt. Ook hebben we in de minimaal 14 categorie een speciaal 55+ onderdeel.

Dit jaar dus: Het Sein Open, samen minimaal 6, 11 en 14.

Om een toernooi te organiseren hebben we natuurlijk jullie nodig: de spelers! Nog even ter herinnering in het kort de regels:

  • De rating van jou en je dubbel- of mixpartner dient minimaal 6 (bijvoorbeeld 2 en 4) of minimaal 11 (bijvoorbeeld 3 en 8) of minimaal 14 (bijvoorbeeld 7 en 7) te zijn. Vanzelfsprekend mogen ook spelers met een (opgeteld) minder goede rating in een bepaalde categorie meedoen; in bijvoorbeeld de minimaal 6 categorie mag een koppel meedoen waarbij de ene speler een rating heeft van 2 en de andere speler een rating heeft van 5. Voor de overige categorieën geldt natuurlijk hetzelfde principe;
  • We hanteren daarbij de rating die is aangegeven op je KNLTB spelerspas voor het jaar 2018;
  • Alle wedstrijden worden in een poulesysteem gespeeld waardoor je zeker een paar wedstrijden kunt spelen zo vlak voor de competitie!

Voor een meer uitgebreide weergave van de regels verwijzen we jullie naar www.toernooi.nl

Dus geef je snel op!

Gegevens

Begin:
zondag 11 maart 2018
Einde:
zondag 18 maart 2018
Kosten:
€10

Organisator

Toernooicommissie Sein Open

Locatie

TV Het Wooldrik
Tegelerweg 72 7535 CJ Enschede + Google Maps