Open Dag

Tennisvereniging Het Wooldrik houdt een open dag! De grootste en leukste tennisvereniging van Oost Nederland, ‘opent haar deuren’ voor jong en oud (lid of geen lid) op zondag 11 maart 2018.

Tijdens de open dag kunnen potentiële leden allerlei informatie krijgen over het lidmaatschap van Het Wooldrik, maar ook voor de mensen die reeds lid zijn, belooft het een hele leuke dag te worden. Er is natuurlijk een uitgebreid en aantrekkelijk programma vastgesteld, waarbij ook vele lekkere happen en drankjes zullen worden geserveerd.

  • 11:00 – 12:00: Clinic voor de jeugd van 4 tot en met 17 jaar;
  • 12:00 – 13:00: Clinic voor personen vanaf 18 jaar;
  • 12:00 – 13:00: Demonstratie door onze jeugdselectie;
  • 13:00 – 16:00: Rommelmarkt voor de jeugd met een springkussen, een popcornmachine, mogelijkheid tot schminken, een bingo, et cetera;
  • 13:00 – 16:00: Ladyfair met kraampjes met onder andere kleding, make-up, sieraden, dranken et cetera).

Daarnaast zijn er deze dag leuke wedstrijden te zien van Het Sein Open Samen 6 & 11 & 14 toernooi en het Eleveld Open Jeugdtoernooi. Dus, áls je al niet meedoet met dit toernooi, een mooie gelegenheid om daar ook een kijkje te nemen.

Natuurlijk is een van de doelen van de open dag om zoveel mogelijk nieuwe en potentiële leden te verwelkomen. Dus, ken jij mensen (familieleden, buren, vrienden en/of kennissen) die interesse hebben in tennis? Neem ze vooral mee! Ze kunnen dan een kijkje krijgen in onze vereniging en kennis maken met tennis!

Je kunt op elk gewenst tijdstip komen en opgave is niet vereist. Voor vragen kun je contact opnemen met bestuur@tvhetwooldrik.nl. Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
zondag 11 maart 2018

Organisator

Bestuur

Locatie

TV Het Wooldrik
Tegelerweg 72 7535 CJ Enschede + Google Maps