Vacature algemeen bestuurslid

Sinds de algemene ledenvergadering van 13 februari 2018 zijn wij op zoek naar een enthousiast algemeen bestuurslid ter versterking van het bestuur.

Profielschets
Het bestuur van TV Het Wooldrik bestaat nu uit 6 vrijwilligers. Dit aantal willen we graag weer terugbrengen naar 7. Elk bestuurslid heeft afgebakende aandachtsgebieden, die we in onderling overleg afstemmen. We vergaderen één keer per maand, daarnaast ben je met de werkzaamheden als bestuurslid gemiddeld één avond per week bezig. Het huidige bestuur is een divers en gemotiveerd team, dat goed op elkaar is ingespeeld.

Wat ga je doen?
Als bestuurslid onderhoudt je het contact met de commissie(s) die onder jouw hoede vallen, en voer je actiepunten uit die voor jouw aandachtsgebied relevant zijn. Ook help je het verenigingsbeleid mee bepalen.

Wie ben jij?
Je bent betrokken bij de vereniging of wil dit worden, en je wilt graag jouw steentje bijdragen.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met de huidige voorzitter: Barry Overink, voorzitter@tvhetwooldrik.nl, of met vice-voorzitter Peter Geurts, vice-voorzitter@tvhetwooldrik.nl. We zien je reactie graag tegemoet, en nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.