Vacature penningmeester

Vanwege het aanstaande aftreden van onze huidige penningmeester Robert van der Veer zijn wij op zoek naar een enthousiaste penningmeester (m/v) voor versterking van het bestuur. Iemand die betrokken is bij de vereniging en graag zijn/haar steentje wil bijdragen.

Profielschets
Het bestuur van TV Het Wooldrik bestaat normaal gesproken uit zeven vrijwilligers. Elk bestuurslid heeft afgebakende taken, die in onderling overleg kunnen worden afgestemd. Er wordt één keer per maand vergaderd. De werkzaamheden voor de penningmeester kennen piekmomenten gedurende het verenigingsjaar, reken gemiddeld op ongeveer 2 avonden per week. Het huidige bestuur is een divers en gemotiveerd team, dat goed op elkaar is ingespeeld. Hoewel de functie deels naar eigen inzicht kan worden ingevuld, biedt de huidige werkwijze een goed uitgangspunt.

Wat ga je doen?
Als penningmeester ben je (samen met de voorzitter en de secretaris) lid van het dagelijks bestuur en ben je de eerst verantwoordelijke voor het financiële beleid en beheer van de vereniging. Je draagt zorg voor een juiste boekhouding, verricht de betalingen en int de jaarlijkse contributie. Je geeft sturing aan het begrotingsproces en stelt na afloop van het financiële jaar de resultatenrekening en de balans op. Als bestuurslid heb je inspraak in het te voeren beleid binnen de grootste tennisvereniging van Enschede. Je wordt ingewerkt door de aftredende penningmeester. Graag zien we dat je op korte termijn al gaat meedraaien, formeel komt je in functie na de verkiezing in de algemene ledenvergadering van 12 februari 2019.

Wie zoeken wij?
Je hebt affiniteit met financiën en ervaring met het opstellen van een begroting, resultatenrekening en balans. Verder ben je accuraat.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kunt je contact opnemen met de huidige penningmeester: Robert van der Veer, penningmeester@tvhetwooldrik.nl, of met waarnemend voorzitter Peter Geurts, voorzitter@tvhetwooldrik.nl. Wij zien je reactie graag tegemoet, en we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.