Diverse mededelingen van het bestuur

Versoepeling coronaregels per 5 juni 2021

Registratie van alle bezoekers van het park blijft onder de nieuwe regels verplicht. Je hebt dus een baanreservering nodig om op het tennispark te zijn. Bezoekers van het terras registreren zich apart, een baanreservering geldt ook hiervoor.

De kleedkamers en toiletten zijn weer open.

Op het tennispark zijn toeschouwers helaas nog niet toegestaan, bijvoorbeeld naast de baan. Tijdens de openingstijden van de kantine zijn toeschouwers wel op het terras welkom!

 

Spelerspas mee, regeling introducés

Zorg dat je altijd je spelerspas bij je hebt wanneer je komt tennissen. We gaan weer terug naar het principe dat alleen leden, introducés en baanhuurders bij ons de baan op gaan.

We hebben in de laatste bestuursvergadering besloten dat vanaf 5 juni de introducéregeling weer gaat gelden, in aangepaste vorm: ieder lid mag 6x per kalenderjaar een introducé mee laten spelen, waarbij diegene die de introducé is dit maximaal 3 keer kan zijn.

 

Kantine

De openingstijden van de kantine zijn vooralsnog van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur en van 19:00 tot 22:00 uur.

De pachter bepaalt de regels die voor terras/kantine gelden, volg deze. Je mag met maximaal 4 personen aan een tafel zitten op 1,5m afstand, behalve als je uit één huishouden komt. Je mag geen consumpties aan de bar afhalen, je wordt bediend.

De prijzen zijn verhoogd met 10 cent voor bier, koffie en frisdrank en met 20 cent voor wijn en speciaalbier.

 

Banen

Onlangs is er groot onderhoud gepleegd aan de banen. De banen zijn nog in goede conditie. Baan 1 blijkt meer versleten dan de overige banen. Daarom is baan 1 gesloten van 8.00 – 19.00 uur.

 

Eikenprocessierups

Vorig jaar zijn de eiken op ons terrein behandeld om de overlast van de eikenprocessierups te zo klein mogelijk te krijgen. Dat was goed gelukt. Daarom zijn afgelopen week de eiken preventief behandeld.

ALV

Zoals jullie in de mail hebben gezien houden we op woensdag 16 juni om 20:00 uur de Algemene Ledenvergadering. Graag tot dan!