Inschrijving geopend: VCL en VTL cursussen in het najaar

Geïnteresseerden kunnen zich nu inschrijven om een basiscursus Verenigingscompetitieleider (VCL) en/of Verenigingstoernooileider (VTL) te volgen in oktober of november. Op onze website vind je alle informatie over de cursussen, waaronder de cursusdata, die je kunt doorsturen aan leden die een cursus willen volgen. Leden inschrijven voor een update cursus (verlengen VCL/VTL certificaat na 5 jaar) kan gedurende het hele jaar.

Inschrijven
Je kunt geïnteresseerde leden rechtstreeks via de cursusboeker inschrijven. Dit is mogelijk tot uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan een cursus. Komt een cursus niet meer in beeld dan is deze helaas vol. Na inschrijving ontvangt de cursist een inschrijfbevestiging. Alle informatie over het inschrijven is te vinden in deze handleiding.

Let op: gebruik je de cursusboeker voor de eerste keer, dan kan het zijn dat de cursusboeker niet direct tevoorschijn komt. In dat geval is jouw gebruikersaccount in KNLTB.Club nog niet gekoppeld aan jouw rol als Ledenadministrateur. Een beheerder van T.V. Het Wooldrik (vaak is dit de ledenadministrateur zelf) kan in KNLTB.Club het gebruikersaccount koppelen. Klik hier voor een uitleg.

Meer informatie
Wil je meer weten over de inhoud van de cursussen, kijk dan op onze website. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Stuur dan een e-mail naar wedstrijdtennis@knltb.nl.