Regels tennispark per 11 mei

Beste leden van TV Het Wooldrik,

Per 11 mei a.s. worden de regels versoepeld en kunnen ook onze 19+ leden weer de baan op, maar alleen onder strikte voorwaarden.

Van de gemeente Enschede mogen we vooralsnog alleen open zijn op maandag t/m vrijdag van 16:00 – 21:00, en in het weekend van 9:00 – 21:00. We zijn in gesprek of ze dit willen verruimen naar onze gebruikelijke openingstijden.

De nieuwe regels zijn pas van kracht wanneer de Veiligheidsregio Twente de tekst van de noodverordening heeft aangepast en gepubliceerd. Dit kan je zelf checken op https://vrtwente.nl/.

Onze 19+ leden kunnen zowel tennisles hebben, als vrij tennissen. Als je vrij wilt tennissen reserveer je vooraf een baan en moet er een corona-toezichthouder op het tennispark aanwezig zijn. Het op afstand afhangen van een baan gaat via de KNLTB Club App. De mogelijkheid wordt ingeschakeld zodra de noodverordening is aangepast.

Hierbij de oproep aan alle volwassen leden: stel jezelf beschikbaar om voor één of meerdere uurtjes de corona-toezichthouder te zijn, zodat we zoveel mogelijk vrij kunnen tennissen. Geen corona-toezichthouder betekent niet vrij tennissen. Zie voor alle informatie:

Voor de jeugdleden t/m 18 jaar verandert er niet veel. Tennislessen kunnen voor hen plaatsvinden, vrij tennissen helaas nog niet. Het enige dat een klein beetje verandert is de routing op het tennispark, zie voor de laatste info.

Tot ziens op het tennispark!

Met sportieve groet,
Het bestuur