Vereniging

Logo Wooldrik 72ppi

De actieve en gezellige vereniging in het groene hart van Enschede.

Onze tennisvereniging ‘T.V. Het Wooldrik’ is een actieve en gezellige vereniging. De vereniging bestaat ruim

50 jaar. Onze ongeveer 1000 leden variëren in leeftijd van 6 tot 86+ jaar en zijn vrij gelijk verdeeld over alle leeftijden.

Een groot aanbod aan activiteiten en het sportieve karakter van de vereniging brengt sfeer die iedereen op zijn gemak stelt in een moderne samenleving. Ons park en de kantine zijn een trefpunt dat uitnodigt tot sportieve gezelligheid en sociaal samenzijn.

Het hele jaar door kan er getennist worden op onze 11 smashcourtbanen. In het zomerseizoen is er altijd wat te doen, op welk moment van de dag je ook komt.

Tennisvereniging Het Wooldrik is op trots op zijn vrijwilligers die met meer dan 100 leden actief zijn in allerlei commissies.  Naast vier grote open toernooien en de clubkampioenschappen worden er ook verschillende gezelligheidstoernooien door onze leden en de tennisleraren georganiseerd. Er is een jeugdraad en een actieve veteranen commissie.

We vinden het belangrijk om tennis door jongeren te stimuleren en we hebben veel aandacht voor activiteiten door en voor jongeren. Onze vereniging is een tenniskidsclub en heeft speciaal op jongeren gerichte trainingen georganiseerd.

De vereniging biedt de mogelijkheid om mee te doen aan de voorjaar- en najaarscompetitie. De veteranencommissie organiseert uitwisselingstoernooien en zij doet mee aan de seniorenpluscompetitie. We proberen de tennisprestaties van onze leden te verbeteren door aangepast aan vaardigheid en leeftijd trainingen aan te bieden.

Wil je ook helpen om de vereniging nog leuker voor jou en je omgeving te maken? Stuur dan even een mailtje naar een passende commissie of naar bestuur@tvhetwooldrik.nl