Lidmaatschap

Bij TV Het Wooldrik zijn twee soorten lidmaatschappen mogelijk:

Normaal lidmaatschap

Dit is een regulier lidmaatschap, lopend van 1 januari t/m 31 december. Hierbij hoort een ledenpas en aanmelding bij de tennisbond KNLTB.

Zomer lidmaatschap

Het zomerlidmaatschap is bedoeld  voor iedereen die in de periode 1 juni t/m 31 augustus bij onze vereniging wil tennissen. Bij dit lidmaatschap hoort een spelerspas waarmee je kan afhangen. Het lidmaatschap loopt automatisch af.

Winterlidmaatschap

Het winterlidmaatschap is bedoeld voor tennissers die elders lid zijn, maar daar geen mogelijkheid hebben om in de wintermaanden buiten te tennissen. Bij dit lidmaatschap hoort geen spelerspas. Ben je niet lid van een andere vereniging, dan kan je ook geen winterlidmaatschap afsluiten. Een winterlidmaatschap loopt van 1 oktober t/m 31 maart van het opvolgende jaar.

Als je lid wil worden kan je gebruik maken van het inschrijfformulier. Na ontvangst van de inschrijving ontvang je een bevestiging met daarin aanvullende informatie over onder andere het voldoen van de contributie en het bemachtigen van je spelerspas. Een nota voor het voldoen van de contributie wordt per post toegezonden.

Klik hier om je in te schrijven

Gegevens wjizigen

Adreswijzigingen en naamsveranderingen (trouwen/scheiden) kunnen aan de ledenadministratie doorgegeven.

Overige vragen

Kijk bij de pagina over de contributie en de veelgestelde vragen voor meer informatie over de lidmaatschappen en de procedures. Mochten er nog vragen overblijven, dan kan je altijd contact opnemen met de ledenadministratie.