Inschrijfformulier

Vul je gegevens in om je in te schrijven voor een lidmaatschap van TV Het Wooldrik. Bij “soort lidmaatschap” geef je aan of je volledig lid wilt worden, of gebruik wilt maken van een zomer- of winterlidmaatschap. Tevens dien je, indien je niet reeds bekend bent bij de tennisbond, voor de spelerspas een goedgelijkende pasfoto op te sturen. Dit kan (bij voorkeur) door een digitaal exemplaar aan onderstaand formulier toe te voegen (kijk hier voor de eisen). Indien dit voor je niet mogelijk is, kan ook een fysieke pasfoto opgestuurd worden naar het adres dat staat in de bevestigingsmail die je krijgt van de ledenadminstratie (graag voorzien van naam en geboortedatum op de achterzijde).

De nota voor de contributie wordt naar je opgestuurd. De aanmaak van de pas bij de KNLTB duurt ca. 2 weken. Als deze gereed is en de betaling is ontvangen krijg je de pas thuisgestuurd of een bericht waar je deze kan afhalen.

* geeft een verplicht veld aan
Inschrijfgegevens

Geaccepteerde bestandsformaten: jpg, jpeg, png
Maximale bestandsgrootte: 2Mb
!! Controleer hier de eisen die aan de pasfoto worden gesteld.
Persoonlijke gegevens
Overig

Speciaal voor volwassenen heeft TV Het Wooldrik een Whatsapp groep waarin je mensen kan leren kennen, tegenstanders en medespelers kan vinden en handige tips kan uitwisselen. Geef hieronder aan of wij je uit mogen nodigen voor deze groep (vul hierboven dan ook je mobiele nummer in).

Bij de vereniging kunt u op verschillende manieren actief zijn. Naast uiteraard betrokken te raken bij een commissie of het bestuur is er ook altijd hulp nodig bij de organisatie van toernooien en andere evenementen, voor het netjes houden van het park, etc. Als u dit wel ziet zitten, dan horen we dat graag!