Veelgestelde vragen

questionHoe lang duurt een lidmaatschap?

Een normaal lidmaatschap geldt altijd voor 1 jaar (1 januari t/m 31 december) en wordt stilzwijgend verlengd. Het winterlidmaatschap gaat in op 1 oktober en eindigt automatisch op 31 maart.

Wat kost het?

De contributies van een normaal lidmaatschap zijn leeftijdgebonden. Een winterlidmaatschap is een vast bedrag. Bij een inschrijving komen er éénmalig inschrijfkosten bij. Kijk onder contributie voor alle bedragen.

Kan ik gespreid betalen?

Mocht het gewenst zijn om de contributie gespreid te betalen, dan is dat mogelijk. Vraag de penningmeester naar de mogelijkheden (bij voorkeur via e-mail en voor de start van het seizoen).

Hoe ontvang ik een spelerspas?

Een spelerspas wordt door de KNLTB uitgegeven en aangevraagd door de ledenadministratie. Deze spelerspas is een bewijs van lidmaatschap bij de vereniging. Voor het aanvragen van een spelerspas is een pasfoto vereist. Na binnenkomst van de spelerspas wordt de betaling van de contributie gecontroleerd. Als de contributie betaald is en de pas is gereed, krijgt u de pas thuisgestuurd of krijgt u van de penningmeester bericht dat u hem in de kantine op kunt halen.

Heeft u zich ingeschreven voor de start van een nieuw seizoen of is uw lidmaatschap automatisch verlengd? Aan het begin van elk nieuwe seizoen worden er 2 tijdstippen afgegeven waarop men de nieuwe spelerspas in de kantine kan afhalen. Deze 2 tijdstippen worden kenbaar gemaakt via de website. Daarna kan dit alleen nog d.m.v. een verzoek per e-mail aan de penningmeester.

Hoe lang duurt de inschrijfprocedure?

Het verwerken van de inschrijving en de foto, het aanmaken van de spelerspas en het versturen / klaarleggen van de spelerspas kan enkele weken duren.

Ik heb betaald, maar heb nog geen bevestiging / spelerspas ontvangen?

Bij sommige banken kan het even duren voor de betaling daadwerkelijk overgeboekt is. Mocht het lang duren, neem dan contact op met de penningmeester. Een tweede mogelijkheid is het ontbreken van een pasfoto. De KNLTB geeft geen passen meer uit zonder foto. Als u niet zeker weet of een foto bekend is, neem dan contact op met de ledenadministratie. Houdt totdat u een spelerspas in bezit heeft uw e-mailbox dus goed in de gaten om kennis te krijgen van problemen gedurende de procedure.

Ik wil graag tennislessen volgen

Wanneer u lessen volgt op ons park dient u lid te zijn van de vereniging. U betaalt aan de vereniging contributie en aan de tennisschool het lesgeld. De beide bedragen worden apart in rekening gebracht. Lees hier meer informatie over de lesmogelijkheden.

Ik wil graag competitie spelen

Als je zelf een team hebt samengesteld kan je je team aanmelden bij de competitieleider. De competitieleider beslist of er ruimte is voor een nieuw team. Als je niet zelf een team hebt gevonden kan je ook contact opnemen met de competitieleider. De competitieleider kan dan samen met je bekijken of er een plekje vrij is in een bestaand team waar jij bij past.

Hoe kan ik opzeggen?

Kijk hier voor informatie over het opzeggen van uw lidmaatschap.