Vacature: Voorzitter m/v

Vacature voorzitter

Onze huidige voorzitter Barry Overink heeft helaas aangegeven dat hij binnen afzienbare tijd met het voorzitterschap gaat stoppen. Zijn overige werkzaamheden kosten zoveel tijd, dat het voor hem niet mogelijk is om het voorzitterschap op de gewenste manier in te vullen. Hierom zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste voorzitter (m/v) ter versterking van het bestuur: iemand die betrokken is bij de vereniging en graag zijn/haar steentje wil bijdragen.

Profielschets
Het bestuur van TV Het Wooldrik bestaat normaal gesproken uit zeven vrijwilligers. Elk bestuurslid heeft afgebakende taken, die in onderling overleg kunnen worden afgestemd. Er wordt één keer per maand vergaderd, daarnaast nemen de werkzaamheden voor de voorzitter gemiddeld twee avonden per week in beslag. Het huidige bestuur is een divers en gemotiveerd team, dat goed op elkaar is ingespeeld. Hoewel de functie deels naar eigen inzicht kan worden ingevuld, biedt de huidige werkwijze een goed uitgangspunt.

Wat ga je doen?
Als voorzitter ben je samen met de penningmeester en de secretaris lid van het dagelijks bestuur en geef je leiding aan de vereniging, bepaal je mede het verenigingsbeleid en vertegenwoordig je de vereniging in- en extern. Je hebt een visie op de toekomst van de vereniging en ziet toe op de uitvoering en evaluatie van het verenigingsbeleid. Verder zit je de jaarvergadering en de bestuursvergaderingen voor, en coördineer je bestuurs- en commissiewerkzaamheden. Je wordt ingewerkt door de aftredende voorzitter. Je bent voorzitter ad interim tot de algemene ledenvergadering in februari 2019, na je verkiezing in deze ALV ben je formeel in functie.

Wie zoeken wij?
Je bent de leider binnen het team, je bent kwaliteit- en resultaatgericht. Je stimuleert en coördineert, bent communicatief vaardig, scheidt hoofd- van bijzaken en houdt het overzicht binnen de grootste tennisvereniging van Enschede.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de huidige voorzitter: Barry Overink, voorzitter@tvhetwooldrik.nl, of met vice-voorzitter Peter Geurts, vice-voorzitter@tvhetwooldrik.nl. Wij zien je reactie graag tegemoet, en we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.