Sporttechnische Commissieleden en een Fiscalist gezocht!

Al enige tijd zijn wij als bestuur bezig met het ontwikkelen van een beleidsplan, waarin wij het beleid voor onze tennisvereniging voor de komende jaren uitwerken. Om deze ambities in de praktijk te kunnen brengen, zijn wij op zoek naar enkele vrijwilligers, o.a. een Fiscalist en leden voor een Sporttechnische Commissie, inclusief degene die deze commissie wil samenstellen/leiden.

Ben je na de uitleg hieronder geïnteresseerd geraakt om je voor de vereniging in te zetten als Fiscalist of lid/voorzitter van de Sporttechnische Commissie? Of wil je meer informatie? Stuur een mail naar René van de Veen via secretaris@tvhetwooldrik.nl

De Fiscalist

Uit recente ontwikkelingen bij voetbalvereniging Rigtersbleek is gebleken dat de activiteiten van sportverengingen steeds strenger door de Belastingdienst worden gemonitord. Hoewel wij menen dat de fiscale situatie van TV Het Wooldrik perfect in orde is, willen wij dit toch graag door een Fiscalist laten controleren. Daarnaast willen wij dat deze Fiscalist meedenkt over enkele onderdelen van het beleidsplan, zodat ook deze perfect zijn afgestemd op de huidige (fiscale)wetgeving. Dit betreft een eenmalige opdracht.

De Sporttechnische Commissie (STC)
De Sporttechnische Commissie is verantwoordelijk voor het sporttechnische beleid. Het betreft een nieuw te vormen commissie. Het doel van de STC is het verhogen van het algeheel tennisniveau van de leden van TV Het Wooldrik. Daarnaast is de Sporttechnische Commissie verantwoordelijk voor talentontwikkeling. Dit ontwikkelen van talent kan, maar hoeft niet per definitie, bij de jeugd zijn. Ook onze leden die enkel nog jeugdig van geest zijn, kunnen hiervoor in aanmerking komen. De leden van de STC zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het sporttechnisch beleid en de uitvoering daarvan. Samen met het bestuur zullen doelen worden vastgesteld, de nadere invulling is aan de commissieleden zelf.

Werkzaamheden van de Sporttechnische Commissie (STC):

• ontwikkelt en coördineert het algeheel sporttechnisch beleid

• bewaakt het budget van de STC

• overlegt inzake de behoefte van/aan trainer(s) met het bestuur

• draagt zorg voor de ontwikkeling van tennistalent van leden van TV Het Wooldrik

• geeft aan wie wanneer bepaalde cursussen kan/dient te volgen (verenigings-toernooileider (VTL) of verenigingscompetitieleider (VCL), trainerscursussen, jeugdteam-begeleiding)

• geeft wensen/problemen vanuit de STC aan richting bestuur en koppelt dit terug aan de STC-leden

• doet verslag van STC vergaderingen naar bestuur en geeft notulen door aan de verenigingssecretaris

• zorgt voor goede communicatie tussen het bestuur en de STC

Kerncompetenties voorzitter/lid Sporttechnische Commissie (STC):

• communicatief vaardig en kan werken in teamverband

• ervaring en deskundigheid betreffende de tennissport

• gemotiveerd om een nieuwe commissie op te zetten

• beleidsmatig en planmatig denken en werken

• coördineren en delegeren

Ben je na de uitleg hierboven geïnteresseerd geraakt om je voor de vereniging in te zetten als Fiscalist of lid/voorzitter van de Sporttechnische Commissie? Of wil je meer informatie? Stuur een mail naar René van de Veen via secretaris@tvhetwooldrik.nl